Ga verder naar de inhoud

Dataspiegeltje aan de wand, wat is er met hybride werken écht aan de hand?

Poolstok community - 13 december 2022

De wereld strompelt van crisis naar crisis. De verschillende schokken van de laatste jaren hebben ontegensprekelijk impact op onze manier van (samen)werken. Welke lessen trekken we uit de afgelopen periode om onze werkomgeving te optimaliseren voor de toekomst? Zijn de veranderingen ook duurzaam? En hoe groot is de impact?

Een antwoord vinden Patrick Viaene (Modern Workplace Lead bij Microsoft) en Bernie Caessens (Lead Scientist bij Poolstok) onder andere in de Work Trend Index, een survey van Microsoft bij 30 000 werknemers verspreid over 11 landen. De toenemende digitalisering levert voor het eerst in de geschiedenis haast real-time informatie op over menselijk gedrag in organisaties. Samen met recente theoretische ontwikkelingen kunnen deze data een basis vormen voor kwalitatievere beslissingen.

No time like the present dus om in te zetten op digitaliseren en rekening te houden met de beschikbare inzichten uit data. De ambitie? Een organisatie die klaar is om de vruchten te plukken van de nieuwe (en toekomstige) ontwikkelingen!

2 min. leestijd
13 december 2022